Beleef Stadhuis Gouda

Eén van de mooiste
monumentale panden
van Nederland.

Verder scrollen

Het Stadhuis

Stadhuis Gouda is één van de mooiste monumentale panden van Nederland. Het is gebouwd in de vijftiende eeuw en staat midden in het sfeervolle, historische stadshart van Gouda. Zowel van binnen als buiten is het Stadhuis indrukwekkend om te zien. Buiten zijn het bordes, de luiken, het carillon en de beelden van toonaangevende hoofdrolspelers in de Goudse geschiedenis echte eyecatchers. Binnen stamt het interieur deels nog uit de zeventiende en achttiende eeuw. De trots van het gebouw is de wandbekleding in de Trouwzaal, zoals op de foto hieronder te zien is.

De Trouwzaal

Trouwzaal stadhuis Gouda

Openstelling

Maandag en vrijdag gesloten
Overige dagen geopend van 10.00 – 16.00 uur*
* Tijdens huwelijksvoltrekkingen is het Stadhuis tijdelijk gesloten.

Op dit moment zit Stadhuis Gouda in een transitiefase waardoor wij een bezoek helaas niet van tevoren kunnen garanderen. Helaas is het hierdoor niet mogelijk om een bezoek te reserveren. Ticketverkoop is alleen mogelijk bij het stadhuis. Voor vragen kunt u bellen naar ‎0182 529 996.

Iets te vieren?

Een bijzonder mooi pand voor jullie huwelijksvoltrekking, toost & taart, receptie, borrel of feestavond. Willen jullie dit ook beleven op deze romantische en unieke plek in Gouda? Bel of mail ons! Wij kunnen niet wachten om aan de slag te gaan om jullie dag onvergetelijk te maken!

Contact

Stuur een mail naar reserveringen@goudastadhuis.nl
Bel ons op telefoonnummer 0182231250